Turism bugetar. Angajații Primăriei merg la pregătire, la mare

Când ai un primar care ba caută capace de canal în Austria, ba caută vestigii prin stațiuni turistice în Turcia, ba e plecat cu pluta pe la Sarajevo, ba e în Muntenegru să caute frați pentru oraș, ba pe la dracu în praznic, că-i mai mult plecat prin delegații decât e la serviciu, e normal ca și subalternii să vrea să se plimbe.

Desigur, nu toți la fel, că nu toți au aceeași epoleți pe umăr. Uite, spre exemplu, prin bunăvoința lui Emil „omul invizibil” Popescu, viceprimarul care semnează ca primarul, vreo 12 angajați de la Evidența Populației au să plece la mare. Concediu în interes de serviciu, desigur, pe banii Primăriei.

Asta pentru că, sanchi, urmează să facă ceva pregătire, training, că urmează să fie introdus buletinul digital, cândva, și să nu cumva să fie luați prin surprindere.

Noaptea minții, desigur, căci nu-i ca și când pentru trei proceduri noi e nevoie să te duci o săptămână la mare, cu 900 de lei pe noapte cazarea, la lux și bogăție, când o asemenea chestie o poate fi „învățată” citind câteva e-mailuri cu instrucțiuni.

Cu toate astea, omuleții de la Evidența Populației trebuiau premiați cu un concediu pe banii cetățenilor, că nu le mai ajung tichetele de vacanță. Asta și pentru că șefă la Evidența Populației este o doamnă pe nume Andreea Hârceagă, al cărei soț, Ciprian, este bunul prieten al omului invizibil, viceprimarul Popescu. Cel care a și semnat toate actele privind concediul ăsta, în ciuda opoziției unor oameni din Primărie, zic sursele noastre, precum Andreea Man, încă șefa de la Resurse Umane, care se încăpățânează să le aducă noilor șefi aminte că mai există și legi.

Acum, nu vă mai reținem cu povestea familiei de bugetofagi Hârceagă, pentru că ar fi multe de zis și o să povestim totul, pe larg, într-un alt text. Îl felicităm, însă, pe domnul avocat Ciprian Hârceagă pentru că va fi câștigat concursul pentru postul de șef al Poliției Locale, concurs care nu va fi aranjat, nu va fi dedicație și nu e cu pile și combinații, cum zic gurile rele. Va fi un concurs cinstit, pe care-l va câștiga Ciprian Hârceagă, pentru că așa e cinstit. Doar, se știe, în Primăria Alba Iulia, sub mandatul preacinstiților fake useriști, Pleșa & Popescu, totul e corect, pe bază de meritocrație, transparent, bla bla.

P.S. Îi urăm concediu plăcut și doamnei Maria „buzereci” Buda, secretara șef de cabinet al primarului Pleșa, care e și ea plecată pe la Bruxelles, tot într-un mic concediu în interes de serviciu, că doar n-a pus-o primarul în proiecte europene chiar numai așa, ca să-și umfle salariul.

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile