Ziua cea lungă la USR Alba Iulia. Azi se decide cine stinge lumina

Cu primarul Pleșa fugit la PNL, alături de o mică ceată de lachei, fără deputatul președinte Todosiu, fugit la PSD, useriștii rămași să stingă lumina în Alba Iulia strâng astăzi rândurile și bat în cuie echipa înfrângătoare, cu care se vor prezenta la alegerile locale.

Va avea loc, sanchi, un fel de proces democratic în care își vor alege candidatul pentru Primărie, plus echipa de consilieri. În fapt, zic niște păsărele, e genul ăla de competiție blat, în care nu doar că se știe rezultatul dinainte, anume că Dana Nanu, fost membru PSD, va fi desemnată drept candidat, dar băieții ar fi pregătit chiar și pozele și mesajul. Atât că în poze era și Todosiu, care între timp s-a inoculat cu pesedism, așa că vor trebui să aducă iar fotograful de acasă.

Partea mișto este că băieții lui Dogaru, fost consilier personal al lui Pleșa, vor ieși cu povestea consilierului independent Dana Nanu, care a făcut super opoziție, s-a zbătut, s-a așa și pe dincolo. Ceea ce e adevărat, dovadă find sutele de ocazii în care a votat cot la cot cu Pleșa, prostiile propuse de acesta din urmă. Că le-a votat, așa, ca să-l lase pe Pleșa să se afunde în mizerii. Îhî, da da, sigur că da.

Însă partea chiar mișto este că, pe 21 martie, doamna Dana Nanu are termen la Tribunalul Alba, în procesul cu PSD, în care susține că a fost dată afară în mod incorect din partid.

Adică, vă dați seama cum va fi asta? USR o anunță candidat, după care, să zicem, dă Tribunalul o sentință în care spune că Dana Nanu e legal membru PSD. Sigur, între timp nu mai e cazul să fie membru PSD, că s-a înscris în USR și, conform legii, înscrierea într-un partid e echivalentă cu demisia din oricare partid precedent. Atât că, va fi zis justiția, nu s-a înscris în USR din postura de independent, ci de membru PSD validat de justiție.

5 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile