Cele mai bune glume cu Gabriel Pleșa, noul Sec Simbol al orașului

  1. Gabriel Pleșa a decis să poarte maioul ăla pentru că e maioul lui norocos. Tot cu ăla și-a făcut și vaccinul din clasa a 2-a.
  1. Postarea a făcut mai puține like-uri ca de obicei, pentru că o parte din babele care-l urmăresc au leșinat când i-au văzut bicepșii.
  1. Mai multe grupuri conspiraționiste au preluat deja poza edilului și o folosesc drept dovadă pentru efectele adverse și imediate ale vaccinului.
  1. De îndată ce a văzut poza edilului din Alba Iulia, Cătălin Botezatu a declarată că renunță la chiloți și vrea să se facă designer de maiouri. Pfizer au anunțat și ei că vor să intre pe piața lenjeriei.
  1. Asociația Tractoriștilor și Micilor Fermieri a anunțat că va vota Gabriel Pleșa, chiar și atunci când nu au loc alegeri.
  1. Casa de modă „Miorița’s Secret” i-a propus deja un contract, de îndată ce-și termină mandatul.
  1. Un studiu recent al grupului de cercetători britanici arată că Primăria ar putea reduce cu 30% consumul de energie dacă primarul ar merge la birou îmbrăcat doar în maiou.
  1. Începând de mâine, Bazinul Olimpic va fi umplut doar pe jumătate, pentru a fi evitat pericolul unor inundații, în caz că se apucă Gabriel Pleșa de înot.
  1. În sfârșit, un prim exemplu de transparență din partea primarului Gabriel Pleșa.

(în curs de actualizare)

 

– textul este un pamflet iar orice asemănare cu personaje reale este absolut reală –

3.7 9 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile