Cum luptă PSD pentru țăranul român, cu poze pesedite de pe net

Acum că a ajuns pesedistul Chesnoiu la Agricultură are să curgă lapte și miere la robinetul țăranului român. Mă rog, teoretic, dacă ar avea robinet. Până acolo, însă, Chesnoiu le umple plasele cu demnitate și încredere. Că în rest aveau de toate țăranii, numai astea le mai lipseau, demnitatea și încrederea de la PSD.

Iar ca să fie și mai clar că e treabă serioasă, PSD și Chesnoiu și-au ilustrat mesajul cu o imagine grăitoare. Dar așa e de grăitoare de o găsești în câteva sute de site-uri din lumea întreagă.

De fapt, gospodarul român din imaginea PSD e așa de român încât, dacă te apuci să cauți după poze, pe google, cu cuvintele „farmer milk”, îți apare în primele rezultate. Iată.

Rezultatele unei căutări după “farmer milk”

Demnitate și încredere. Și seriozitate. Totuși, dacă tot voiau să ilustreze mesajul cu poza unui țăran, de ce n-au ales unul dintre ai lor, din Parlament? Probabil că ar fi ieșit cu ceartă, că-s prea mulți și voiau toți în poză.

Iată și cum arată rezultatele unei căutări după poza folosită de PSD.

Rezultatele unei căutări după imagine

Și iată și câteva poze cu țăranul român, în alte ipostaze decât aia în  care PSD îl umple de demnitate și seriozitate.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
10 decembrie 2021 18:40

Nu sunt fan PSD, am fost pana am constat ca de fapt PSD este matusa Tamara pentru EL INSUSI (Nastase ). Nici chestia cu poza lui Chesnoiu cu taranul roman nu a dat bine, dar vreau sa spun ca l-am ascultat in interviul de pe TVR 1 si dupa modul cum a raspuns intrebarilor lui Mihai Radulescu am fost surprins de cantitatea de informatii la obiect pe care la avea, cu toate ca are facuta scoala la aia pe care o au aproape toti cei din Guvern.