Rampa de gunoi va fi mutată în… Bărăbanț!

Surprize surprize, din Primăria Alba Iulia. Fiți atenți aici fază mișto! Noua rampă de gunoi, din-aia temporară, va fi în Bărăbanț! Pam-pam! Mdap, tot în Bărăbanț!

Adică, zic sursele noastre, s-a schimbat modificarea și vor duce gunoi tot în Bărăbanț, dar nu unde sunt duse acum, pe rampa unde operează Polaris, închiriată de la securistul Feneșer (ăla de a fost prefect, din Sebeș), ci pe o altă rampă. Mai exact, pe rampa unde duceau gunoiul, pe timpuri, cei de la Salprest-ul lui Constantinescu.

Adică, după ani și ani de când l-au scos de la păpat buget, tot la mâna lui au ajuns. Și, pare-se, pentru bani, vor face să fie bine.

Altfel, rampa aia ar respecta cam toate normele, cu toate că hei, e tot în intravilan.

Și, ca să înțelegeți și mai bine această miorlăială de guguștiuc lovit în aripă, aceste lacrimi de crocozaur plânse în fața cetățenilor, băieții din Primărie – alde Paul Voicu și Raul Tudorașcu, s-au mișcat pe treaba asta încă de ieri. Adică, s-au întâlnit ieri, în Primărie, cu mai mulți oameni de pe la instituții, să vadă dacă e bună soluția asta, cu Bărăbanț – fosta rampă a Salprest. După care, țaca-paca, au convocat ședința de îndată și au anulat HCL-ul prin care deciseseră că o fac la Partoș.

Așadar, cu toate că știau dinainte, n-au scos nici măcar o șoaptă în ședința de CL. Că, poate nu v-ați prins, dar e campanie electorală mănenemă. Și hei, să-l vedeți pe acest erou cum vine el să salveze situația, precum călărețul fără cal, cu soluția optimă în dinți!

Adică, după ce i-a sărit lumea în cap, după circ, după ce au behăit la el partidele opozante, iată că el are băi soluții. Are! Și le avea de mult, numai că mna, soluția bună e cu atât mai bună cu cât e aplicată la momentul potrivite. A zis cineva campanie?

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ziceam într-un text, aici, că băieții clubului Paul Voicu, din Primăria Alba Iulia, au luat deja în calcul – ba chiar […]