Mircea Trifu cere demisia conducerii Primăriei Alba Iulia

Solicit demisia de urgență a domnului europarlamentar Mircea Hava, a conducerii primăriei municipiului Alba Iulia și direcției financiare.
Cu 1,6 milioane de lei au prejudiciat acești oameni orașul Alba Iulia în 2017, prin acordarea de sporuri ilegale, acesta este un fapt constatat de Curtea de Conturi după controlul efectuat în 2019.
La sfârșitul lui decembrie 2019 am depus o solicitare către primăria Alba Iulia în sensul anulării acestor sporuri.
După cum reiasă, din adresa postată mai jos, am fost aspru “urecheat”, certat și pus la punct, de conducerea primăriei, pentru că am îndrăznit asta, ba chiar mi s-au dat sfaturi, oamenii fiind “specializați” în acordarea de sporuri ilegale.
În orice țară europeană, din Ungaria până în Portugalia, demisiile solicitate de mine ar fi fost depuse în maxim 24 de ore.
Este inadmisibil ca niște oameni care au produs astfel de prejudiciu unei comunități să reprezinte în continuare, la nivel administrativ, comunitatea.
Situația este cu atât mai gravă cu cât acești oameni tocmai configurează bugetul local, al municipiului Alba Iulia, pentru următorul an,buget în care peste 3 milioane de lei se regăsesc la ” cheltuieli” cu procese pierdute de primărie din aceleași considerente.

Mircea Trifu, consilier local ANA

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] %) 2.Voicu Paul, PNL: 7.428 voturi (33,72 %) 3.Alin Gheorghe Stanciu, PSD: 2.028 voturi (9,20 %) 4.Mircea Trifu Marian, A.N.A.: 1.556 voturi (7,06 %) 5.Gheorghe Cornel Beleiu, Pro România: 715 voturi (3,24%) 6.Ioan […]