Primăria Alba Iulia iubește lemnul și achizițiile directe

Avem la Alba Iulia un minunat parc dendrologic, fix în pădure. E frumos, e bine, e cu șosea prin pădure, e cu studiul arborilor, e cît de cît.
Ei bine, după ce au turnat niște milioane în firme amice, ca să facă șosea, gard și ce mai trebuie parcului, după ce au tot lălăit deschiderea lui, acum totul e funcțional și merge strună. Cum tot strună merg și contractele.
Spre exemplu, în 31 martie, onor Primăria Alba Iulia dă – prin atribuire directă, cum atfel?! – un contract de 94.500 lei pentru servicii de întreținere a parcului dendrologic Ioan Vlad.
În aceeași fericită zi de 31 martie, Primăria mai dă un contract, de data asta în valoare de 90.600 lei – tot prin atribuire directă, pentru servicii de custodie și amenajări peisajere în parcul dendrologic Ioan Vlad.
Beneficiarul ambelor contracte este nimeni altul decît Pătrănjan Nicolae, prin intermediul unui PFA. Adică, domnul Nicolae Pătrănjan, tătuca parcului dendrologic, se va ocupa el singur – că doar e pe PFA – de paza și păstrarea parcului precum și întreținerea lui. El, de unul singur. Și de pază, și de curățenie, și de îngrijire, de tot. De 185.000 de lei.
Păi, să mai zică cineva că Primăria Alba Iulia nu iubește lemnul. Îl iubește dom’le, numai că iubirea asta nu-i chiar așa, pe gratis.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile