Măști, mănuși și dezinfectanți. Ultimele achiziții făcute de Primăria Alba Iulia

La prețuri mai mari, dar nici nu mai contează. Important e că au început să facă astfel de achiziții, absolut necesare în perioada care urmează.

Așadar, ieri, pe data de 26 martie, au fost achiziționare 1.000 de măști FFP3, cu 36.000 de lei. Adică la 36 de lei bucata. În cazul scandalului apărut în presă, cu firma aceea din Giurgiu, care era o firmă ce se ocupa cu comerțul produselor alimentare, alcool și tutun, și care a vândut statului 1,75 de milioane astfel de măști, prețul mediu a fost 32 de lei pe mască.

Firma de la care Primăria Alba Iulia a cumpărate aceste măști se numește Unilift  Serv SRL, e din Bacău și, în mod normal, se ocupă cu comerțul echipamentelor industriale. Cele 1.000 de măști urmează să fie livrate în maxim 15 zile.

 

Pe data de 25 martie, Primăria Alba Iulia a achiziționat și 330 de mănuși de cauciuc, la prețul de 947 lei, de la SC Via Com SRL din Alba Iulia.

Tot în data de 25 martie, Primăria Alba Iulia a cumpărat și 20l de dezinfectant, CID20 și VIROCID, de la SC Alba Vet SA, cu 1.680 lei.

Astăzi, 27 martie, Primăria Alba Iulia a mai cumpărat încă 10.000 de măști chirurgicale, cu 29.900 lei, de la SC Sanrotex Trading SRL din Bacău.

Și tot astăzi, 27 martie, au mai fost cumpărate încă 500 de măști, FFP2, cu 10.000 lei, de la SC Multi Point Management SRL din București, o firmă care e un magazin online ce vinde, în vremuri de ne-criză, mobilă, haine și accesorii fashion.

Una peste alta, nici nu mai contează de la ce fel de firme reușesc că cumpere, că sunt speculanți sau nu. Bine că, măcar acum, au început să se miște și să se pregătească, pe cât posibil, pentru ce va urma. Și, sperăm, să mai continue așa, căci aceste ultime achiziții nu-s nici pe departe suficiente.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile