După ospătărița de la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, a venit rândul unui șef de sală la Pașcani

După ospătărița de la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, a venit rândul unui șef de sală la Pașcani

Liberalul Andrei Rîznic a ajuns șeful Sistemului Hidrotehnic Independent (SHI) Pașcani. Îl recomandă vocea, talentul și carnetul galben de partid.

Pentru că nu putea fi angajat prin concurs corect, Andrei Rîznic, vicepreședintele PNL Pașcani, a ajuns șef la SHI printr-o detașare de la primăria unei oarecare comune din județul Iași.

PNL Iași și CJ Iași este condus de Costel Alexe (în vârstă de 38 de ani), cercetat pentru o mită de 22 tone de tablă.

Zilele trecute, după ce PNL Iași și-a arătat susținerea față de candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia Partidului Național Liberal, Rîznic a salutat decizia organizației conduse de Costel Alexe.

„Salut decizia conducerii județene a PNL de a-l sprijini în continuare pe Președintele Ludovic Orban. Pentru cine nu îl cunoaște, este un om extraordinar, un lider adevărat, o persoană cu principii foarte clare și corecte și un român adevărat!!! Ludovic Orban și Alexe Costel sunt printre puținii politicieni care știu ce e aia munca în echipă, loialitatea și perseverența în a realiza ceea ce au promis oamenilor. De aceea am mare încredere în acești doi oameni… mult succes și Doamne ajută!!!”, scrie Andrei Rîznic pe facebook.

De notat faptul că în 2019 Rîznic a obținut cea mai mare parte a veniturilor în urma pariurilor sportive.

În urmă cu câteva săptămâni în județul Iași izbucnea scandalul manichiuristei angajate la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad de liberalul Petru Avram, prieten al lui Costel Alexe, șeful liberal de la CJ Iași.

1 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile