Cadrele Universităţii Alba Iulia se pregătesc pentru predarea online

Cadrele Universităţii Alba Iulia se pregătesc pentru un an hibrid impus de pandemie

Pentru creșterea calității și eficientizarea activităților de predare online, în perspectiva adoptării unui scenariu hibrid în primul semestru al anului universitar 2020-2021, cadrele didactice ale Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au oportunitatea de a participa la câteva traininguri de specialitate, oferite de compania Microsoft, pentru utilizarea platformei Microsoft Teams.

Compania Microsoft propune câteva sesiuni de instruire dedicate mediului academic, care vor fi organizate în zilele imediat următoare (Teams-Turnitin Integration Webinar; Teams-Moodle Integration Webinar; ZenDektop Webinar).

Reprezentanții firmei Net Brinel SA, partener autorizat Microsoft, vor desfășura, pe lângă evenimentele generale menționate, și o sesiune gratuită de formare online dedicată personalului didactic din cadrul UAB, pentru a lămuri toate aspectele legate de folosirea la parametri optimi a platformei Microsoft Teams. De asemenea, în prima săptămână după începerea anului universitar, studenții, masteranzii și doctoranzii UAB vor beneficia de o sesiune specială de instruire.

Menționăm că, de la începutul perioadei de pandemie, când activitățile didactice s-au desfășurat exclusiv online, cadrele didactice ale UAB au valorificat la un nivel superior toate resursele oferite de platforma menționată, instituția fiind felicitată de compania Microsoft și de firma parteneră Net Brinel SA pentru implementarea cu succes și într-un timp foarte scurt a instrumentelor didactice și tehnologiilor digitale oferite de platforma Microsoft Teams.

Biroul de presă al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile