Ziua Mondială a Sănătății. Subprefectul Mureșan: “Fără ei, firul vieții noastre, ar fi mult, mult mai subțire!”

În fiecare an, pe 7 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății. Doresc, cu această ocazie, să urez ”la mulți ani” și tot binele din lume tuturor specialiștilor din domeniul medical. Fără ei, firul vieții noastre, dar și al celor dragi nouă, ar fi mult, mult mai subțire!

Subliniez, și cu această ocazie, că România are, la conducerea Ministerului Sănătății, un profesionist. Prof. univ. dr. Alexandru Rafila, alături de ceilalți angajați din cadrul ministerului, derulează politici publice de sănătate importante și susțin investițiile în infrastructura medicală.

Sper ca proiectul privind construirea noului spital de Oncologie din Alba Iulia, cu bani din PNRR, să se realizeze cât mai repede și să aducă celor care au nevoie o nouă șansă la viață.

Închei prin a sublinia unul dintre mesajele Ministerului Sănătății cu ocazia acestei zile: ”Asistența primară de sănătate este cea mai eficientă modalitate de realizare a sănătății pentru toți. Prin intermediul asistenței medicale primare este posibilă acoperirea a 90% dintre intervențiile esențiale pentru sănătate și atingerea a 75% din beneficiile previzionate în materie de sănătate din cadrul obiectivelor de dezvoltare durabilă”!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile