Ziua Mondială a Asistenței Sociale, la Sebeș. Asistenții sociali din Alba au împărtășit experiențe și perspective

La Sebeș peste 80 de asistenți sociali din județul Alba au participat la evenimentul care a marcat Ziua Mondială a Asistenței Sociale desfășurată în data de 23 martie 2023.

Întâlnirea a oferit oportunitatea reîntâlnirii asistenților sociali din județ, de a împărtăși experiențe și perspective într-un mediu sigur și confortabil.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre rolul pe care asistenții sociali îl au în construirea unei societăți mai incluzive și tolerante, multiplicarea acțiunilor sociale cu impact asupra comunității, importanța identificării nevoilor și intereselor comune pentru a dezvolta proiecte și inițiative care să vizeze îmbunătățirea calității vieții în comunitate, modul în care acțiunile sociale pot aduce la o schimbare pozitivă în comunitate.

Îmbunătățirea competențelor personale ale asistentului social a venit cu o sesiune de dezvoltare personală a stilurilor de personalitate pe metoda Maxwell DISC. Înțelegerea stilurilor de personalitate DISC poate ajuta asistenții sociali să creeze un mediu de lucru mai armonios, să ofere servicii mai eficiente și mai adaptate nevoilor individuale ale clienților cu care vin în contact.

Împuterniciți, asistenții sociali pot schimba în bine viața celor de lângă noi și pot fi o inspirație pentru cei din jurul nostru.

Adresăm calde mulțumiri invitaților noștri Prof.conf. dr. Călina Buțiu, Universitatea „1Decembrie 1918”, Pr. Nicolae Ignat, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, d-nei Ancuța Pârvan, inspector AJPIS Alba, d-nei Mariana Humuzău, asistent social DGASPC Alba, d-nei Cristina Rigman, trainer și consultant, coordonatorilor atelierelor de lucru Cristina Ciontea, DGASPC Alba, Lucian Dragoș Bogdan, ASCAS Alba Iulia, Carmen Sulincean, SPAS Cugir, Raluca Muntean, CPV Alba Iulia și tuturor celor prezenți.

Mulțumim pentru colaborare Primăriei Municipiului Sebeș și Consiliului Local, Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice a Direcției Generale de Asistență Socială Sebeș pentru expoziția de pictură din timpul evenimentului. Transmite Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile