Zece clasări pe podium obținute la Cupa României de sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia

Sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia au obținut 10 medalii la Cupa României, desfășurată la Iași în perioada 10-12 noiembrie. Performanțele obținute i-au propulsat pe podium în diverse categorii de vârstă, aducând deopotrivă onoare clubului albaiulian.

Cea mai mare performanță a fost obținerea medaliei de aur de către Boloage Alecsandru la categoria Juniori. Tânărul sportiv și-a demonstrat abilitățile și determinarea în fața adversarilor, reușind să cucerească locul întâi.

De asemenea, Ciontea Bianca, o altă sportivă talentată, s-a remarcat prin obținerea a două medalii, una de argint și una de bronz. Ea a concurat atât la categoria cadeți, cât și la juniori mici.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

Juniori:

Boloage Alecsandru – locul 1;

Galea Mario – locul 2;

Fara Alex – locul 3.

Cădeți:

Vas Karina – locul 2;

Ciontea Bianca – locul 2;

Dobarta Roxana – locul 2;

Jelea Eduard – locul 2;

Grapa Andrei – locul 2;

Popa Andrei – locul 3.

Juniori mici: 

Ciontea Bianca – locul 3.

Performanțele sportivilor nu ar fi fost posibile fără pregătirea riguroasă și îndrumarea instructorului sportiv Alin Moldovan.

”CS Unirea Alba Iulia este mândră de echipa de la Taekwondo și de rezultatele obținute la Cupa României. Performanțele sportivilor demonstrează talentul și pasiunea acestora, precum și nivelul ridicat de pregătire. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorului”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

 

CS Unirea Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile