Voicu Vușcan, proaspăt membru PSD Alba: Îmi doresc să am cât mai mulți parteneri în acest proiect

Dragi prieteni,
Începând de astăzi, am decis sa nu mai comentez de pe margine și să mă implic direct în ce consider că este cel mai bun proiect pentru România, cel al PSD.
Întru în politică cu convingerea că o nouă generație de politicieni poate schimba lucrurile în bine și sunt convins că experiența mea, de peste 20 de ani în mediul privat, îi va ajuta pe noii mei colegi să ia cele mai bune decizii pentru dezvoltarea județului.


Am găsit în PSD deschidere spre dezvoltare și echitate socială, spre promovarea valorilor naționale, spre protejarea intereselor țării și o dezvoltare economică bazată pe un contract social stabil. Abia aștept să contribui la realizarea acestor obiective.
Îmi doresc să am cât mai mulți parteneri în acest proiect și vă aștept alături pe toți cei care simțiți că vreți și puteți să faceți bine, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el.
Sunt convins că, împreună cu Victor Negrescu și echipa PSD Alba, vom putea oferi o alternativă reală la actuala castă politică

Voicu Vușca, PSD Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile