Violență domestică. Și-a bătut soția, după care a fost bătut de fratele acesteia

În data de 16 mai 2023, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 30 de ani, din comuna Cîlnic, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată de soțul ei.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul de 36 de ani, din comuna Cîlnic, şi-ar fi amenințat și lovit soția. Fratele soției, în vârstă de 25 de ani, din Cîlnic, ar fi intervenit și l-ar fi lovit pe bărbatul de 36 de ani, provocându-i leziuni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului de 36 de ani i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Bărbatului de 36 de ani i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, iar ulterior bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile