Vineri, la Alba Mall, se deschide cel mai mare centru de fitness și beauty din județul Alba

18 GYM FITNESS & BEAUTY  – Călătoria noastră continuă cu deschiderea celei de-a 26-a locații în Alba Iulia

18 GYM FITNESS & BEAUTY, un nume sinonim cu fitness-ul de înaltă calitate și angajamentul față de sănătate, este încântat să anunțe deschiderea celei de-a 26-a locații în România, amplasată în orașul Alba Iulia, la Alba Mall. Această expansiune reprezintă un nou triumf în lunga noastră călătorie, care a început în 2008, o călătorie axată pe transformarea vieților și îndrumarea oamenilor spre adevăratul sens al sănătății și fitnessului.

Pornind de la prima noastră locație, inaugurată în urmă cu aproape 15 ani, am reușit să facem o diferență semnificativă în viața a peste 100.000 de membri. Succesele lor sunt mândria noastră, iar reușitele lor sunt motivul nostru de bucurie. Suntem mândri să ne numim familia 18 GYM FITNESS & BEAUTY și să fim martorii transformărilor lor impresionante.

În timp, am dezvoltat o echipă de antrenori specializați și orientați spre rezultate, care au adus fitness-ul la un nivel cu totul nou. Ceea ce a început ca o pasiune s-a transformat într-o adevărată revoluție în fitness. Echipa noastră de antrenori este recunoscută pentru experiența lor extinsă și abordarea individualizată, care ajută fiecare membru să își atingă obiectivele.

Acum, suntem mai aproape de tine ca niciodată, oferindu-ți posibilitatea de a alege cum arată viitorul tău. La 18 GYM FITNESS & BEAUTY, credem că sportul este o necesitate, iar sănătatea este primordială. Aici poți descoperi cele mai avansate programe de remodelare corporală, slăbire, tonifiere sau creștere a masei musculare, alături de echipa noastră dedicată. Apreciem și deschiderea manifestată de partenerii noștri de la Alba Mall, alături de care am dezvoltat acest proiect.

“Intenția noastră este aceea ca, dincolo de dotări și personalul extrem de bine pregătit, să devenim un partener pe termen lung al comunității din Alba Iulia. Am gândit și vor deveni realitate foarte multe evenimente prin care garantăm accesul la sport pentru cât mai multă lume. Ne place să spunem că, înainte de a avea clienți, avem prieteni de care ne leagă pasiunea pentru mișcare și, implicit, sănătate. Și nu oriunde, ci la Alba Mall: un centru comercial care este și rămâne legat, definitiv, de viața orașului în care trăim.” – Alina Oradan, director Alba Mall.

Încheiem cu un angajament ferm că, odată cu deschiderea celei de-a 26-a locații, ne vom continua misiunea noastră de a inspira și ghida oamenii către un stil de viață sănătos și echilibrat. Te așteptăm cu brațele deschise la 18 GYM-ALBA IULIA, unde poți începe o nouă etapă a călătoriei tale către sănătate și fitness.

Pentru mai multe informații despre 18GYM și serviciile noastre, vă rugăm să vizitați www.18gym.ro

Despre 18GYM FITNESS & BEAUTY:

Este o rețea de săli de fitness de înaltă calitate, dedicată sănătății și bunăstării membrilor săi. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul fitness-ului, 18 GYM FITNESS & BEAUTY oferă programe personalizate și instruire de înaltă calitate pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele de fitness și să se bucure de un stil de viață sănătos.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile