VIDEO. Seminar UAB la Centrul Maria Beatrice. Studenții au aprofundat cazul lui Darius, un băiețel în vârstă de trei ani

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia: Seminar practic pentru studenții UAB la Centrul Maria Beatrice. Sub îndrumarea dn-ului profesor Lect. Univ. Dr. Podar Alin Adrian din cadrul Universității 1 Decembrie 1918, Alba Iulia și kinetoterapeut Vojta al Centrului Maria Beatrice, în data de 17.03, studenții de la specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială din anul 2 de studiu, au efectuat un seminar practic în cadrul Centrului, tema fiind ortezarea membrului inferior.

Seminarul s-a desfășurat prin aprofundarea cazului real al copilului Darius C. cu vârsta de 3 ani și 4 luni având diagnoticul Microcefalie, Dipareză Spastică Asimetrică. Studenții sau implicat direct în realizarea evaluării terapeutice corecte, testarea sistemului muscular și osteoarticular, analiza mersului, stabilirea planului și a obiectivelor terapeutice, pentru o abordare corectă și completă a procedurilor de recuperare medicală.

Centrul Maria Beatrice este centru de practică pentru studenții Universității 1 Decembrie 1918, de peste 10 ani!

Felicităm studenții Universității 1 Decembrie 1918 pentru implicare și seriozitate pe tot parcursul seminarului și încurajăm importanța practicii deoarece considerăm ca aceasta este un factor determinant în dezvoltarea profesională.”

Mulțumim în mod deosebit părinților pentru deschiderea participării la seminarul practic în beneficiul copilului, studenților Universității și a Centrului Maria Beatrice.”

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile