VIDEO. Plata cu cardul în toate mijloacele de transport public din Alba Iulia. Primarul a semnat contractul: “Luăm orice finanțare posibilă”

Primarul Municipiului Alba: “Am semnat, astăzi, un nou proiect de finanțare nerambursabilă în valoare de 6.3 milioane de lei, prin PNRR, pentru achiziția a 110 aparate de plată inteligente, care vor permite plata cu cardul în toate mijloacele de transport public din Alba Iulia.

Cu ajutorul lor, plata serviciilor de călătorie se va putea face direct în autobuz, cu ajutorul cardurilor contactless, a telefoanelor, ori a ceasurilor smart. Pentru a încuraja utilizarea transportului public, trebuie ca acesta să fie sigur, rapid și confortabil, iar pentru a satisface aceste nevoi, investim continuu în autobuze noi și sigure, în proiectele de mobilitate, care vor crea benzi dedicate pentru transportul în comun, pentru ca deplasarea să fie mai rapidă, și în stații de așteptare noi, dotate cu sisteme de informare și plată la îndemâna oricui.

Le mulțumesc, și pe această cale, colegilor din primărie, pentru toată munca depusă în scrierea acestor proiecte și atragerea fondurilor nerambursabile.”, a transmis edilul Gabriel Codru Pleșa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile