VIDEO. Călin Matieș: Este de-a dreptul hilar ceea ce se întâmplă în Alba Iulia

Călin Gheorghe Matieș: “Mobilitate” urbană pe modelul primarului Gabriel Pleșa – Alba Iulia.

Este de-a dreptul hilar ceea ce se întâmplă în Alba Iulia: stâlpi de iluminat public, montați pe trotuare înguste, blochează circulația pietonilor. Exemplul din filmarea de mai jos este elocvent și nu are nevoie de prea multă descriere și prezentare. Vedem cum un bărbat ia în brațe căruciorul în care se află un copil pentru a depăși ”obstacolul” din calea sa, trotuarul nefiind destul de lat să îl ocolească. Astfel de situații nu sunt singulare. Am văzut și am primit în ultimele luni mai multe exemple.

Gabriel Pleșa nu doar că nu e în stare să asigure orașului o dezvoltare armonioasă și coerentă, ci îl și împovărează financiar. Acesta vizează contractarea unui nou împrumut, în valoare de 20 de milioane de lei.

Citește și: Cel mai mare buget, dar primăria lui Pleșa mai împrumută orașul cu 20 de milioane

În acest context, de menționat este faptul că la câteva zile după ce a ajuns primar, Gabriel Pleșa a luat cel mai mare împrumut din ultimii ani, în valoare de 50 de milioane de lei, iar gradul de îndatorare a municipiului a ajuns, la început de 2023, la peste 80 de milioane de lei, conform datelor oficiale care mi-au fost transmise, la solicitare, de Ministerul Finanțelor.

Citește și: Împrumut de 20 de milioane de lei, pe masa consilierilor locali din Alba Iulia. Primarul a convocat ședință extraordinară

P.S. Filmulet trimis de catre un tătic revoltat din Alba Iulia!”, a transmis Călin Gheorghe Mattieș,  senator PSD de Alba, președinte interimar al PSD Alba Iulia și candidat la funcția de Primar al Municipiului Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile