Viceprimarul Popescu, despre traficul din Alba Iulia și proiectele de mobilitate: “oricât de deranjant ar fi, NU putem opri dezvoltarea municipiului”

Am urmărit, în ultima perioadă, inclusiv aici, pe Facebook, mai multe opinii și comentarii legate de aglomerația din traficul orașului, generată de lucrările de mobilitate care se desfășoară în prezent.

Sunt total de acord că există un deranj, că nervii sunt întinși, că se circulă anevoios. Problema care se ridică e simplă: să oprim proiectele? Răspunsul e unul singur: NU se poate, NU e o variantă!

Să nu credeți că pentru unii există disconfort și pentru alții nu. Și eu sunt albaiulian, și eu merg cu mașina, și eu fac cumpărături, și eu îmi duc copiii la activități în timpul liber. Și eu stau, deoseori, în coloană, la volan. Și pentru că nu am „girofar”, mă înarmez cu răbdare. Fiindcă știu că lucrările au un termen de finalizare și că, mai apoi, deranjul de acum va însemna trafic decongestionat și drumuri mai bune.

Multă lume acuză administrația locală de lucruri mai mult sau mai puțin argumentate. Ce cred eu, e că oricine ar fi primar sau viceprimar nu ar putea să aibă un șantier în derulare fără să existe și probleme de natura celor de care vorbim aici.

Repet, înțeleg frustrarea multor albaiulieni, o am și eu, însă nu există cale de a duce la capăt proiectele de mobilitate fără să închizi circulația pe anumite porțiuni și să lucrezi pentru a finaliza ce trebuie făcut. E imposibil!

De-a lungul anilor, de la Revoluție încoace, în Alba Iulia au fost mai multe șantiere. Fie că a fost vorba de Cetate, de asfaltări, câte au fost ele, de pavaje, a existat un disconfort. Așa e și acum, doar că anvergura lucrărilor e mai mare și lucrăm concomitent în mai multe zone. Dar, zic eu, sacrificiile pe care, acum, le facem cu toții vor fi uitate la recepția fiecărei lucrări.

Suntem deschiși, ca administrație, la orice sugestie pertinentă care poate aduce îmbunătățiri la nivelul traficului.

Însă, în opinia mea, oricât de deranjant ar fi, NU putem opri dezvoltarea municipiului!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile