„Viața prin ochi de copil. Reîntoarcere acasă!”. Luna pentru viață a continuat în centrele Asociației Filantropia Alba Iulia

Luna pentru viață a continuat în centrele educaționale din cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, iar săptămâna 13-17 martie s-a derulat sub egida „Viața prin ochi de copil. Reîntoarcere acasă!”.

Activitățile din această săptămână au debutat cu ecranizarea desenului animat „Fiul risipitor”, urmat de un cuvânt de învățătură. Prin intermediul acestei pilde, copiii au înțeles, că așa cum părinții ne iartă atunci când greșim, la fel, Dumnezeu ne primește cu brațele deschise atunci când, prin Taina Spovedaniei ne mărturisim greșelile.

În continuare, în zilele care au urmat, copiii au realizat o lucrare prin care au suprins reîntoarcere acasă, la Dumnezeu. Aceste creații, încărcate de autenticitate și realizate cu multă dragoste au fost expuse, duminică 19 martie, la Bisericile din localitatea, unde, credincioșii, care au participat la Sfânta Liturghie, au putut admira lucrările copiilor. A transmis Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile