Viața în Colegiul Militar Alba Iulia descoperită de elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” Turda

Elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” Turda s-au aflat ieri în mijlocul elevilor Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, dorind să afle mai multe despre viața într-un colegiu militar.

Interacționând cu elevi din clasele a XII-a și a IX-a, micuții oaspeți le-au adresat acestora întrebări dintre cele mai diverse. Acomodarea cu programul, mâncarea, activitățile zilnice și cele școlare, pregătirea necesară parcurgerii cu succes a probelor de selecție sau a probei de verificare a cunoștințelor în vederea admiterii, au fost câteva dintre întrebările adresate de către elevii ciclului gimnazial.

Elevii școlii gimnaziale au aflat informații și despre istoria colegiului militar, activitățile extracurriculare diverse la care pot participa în funcție de aptitudinile și talentul fiecăruia: activități culturale, sportive sau artistice.

La finalul vizitei, câțiva dintre oaspeții noștri și-au exprimat dorința de a susține examenul de admitere în învățământul militar și de a deveni colegi cu cei care le-au împărtășit din experiența lor de elevi ai colegiului militar. Transmite Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile