În perioada 11-12 iunie în Piața Obor din Capitală va avea loc o caravană a vaccinării.

Cei care vor fi vaccinați cu prima doză de vaccin împotriva covid-19 vor primi de la o terasă din Piață o porție de mici și o sticlă de apă, a anunțat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu scrie pe facebook: „Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.
Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doză.
Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8.00-20.00. Duminică: 8.00-18.00.
Hai să avem sănătate…și poftă bună.
PS: ca să fie clar pentru toată lumea, primăria nu plătește absolut nici un ban pe acești mici, ei fiind contribuția integrală și voluntară a Terasei Obor. Mulțumim”.

Situată în Sectorul 2, Piața Obor este cea mai mare piață agro-alimentară din România. Aproximativ 50.000 de persoane vin săptămânal aici pentru cumpărături.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile