USRepaos total în Alba Iulia

De la înălțarea lui Pleșa la pieptul sfântului pensionar, Ion Dumitrel, și a ilustrului său cavaler al apocalipsurilor, Florin Roman, ucenicii din USR ai primarului dezertor au văzut, în sfârșit, cum arată Iuda și au mai rămas doar cu ce-au propovăduit în campania electorală, cu promisiuni, înșelătorie și minciună.

Ai zice că, într-o lume normală, când cineva ți-o trage în felul ăsta și te lasă cu buzele umflate, ca rezultat al umilinței îndurate, te iei și verși asupra lui toată ocara de care ești capabil. Îți arăți colții, ascuți săbiile și iei la luptă, încercând să salvezi măcar ceva din toată agoniseala electorală pe care ți-a șterpelit-o traseistul.

Greu pentru USR-iști! Pare că-s un partid de căprioare, cărora tocmai le-a băgat Roman faza lungă în ochi, în timp ce Pleșa ambalează motorul și se pregătește să fugă de la locul faptei.

Și cine ar putea comenta ceva, când încă președintele USR Alba Iulia e angajat funcționar public la primărie, când  Bogdan Dogaru, contestatarul cel mai de seamă al lui Pleșa, e încă plătit din proiectele primăriei, când mama consilierului local Alin Dumitru își vede de treabă, angajată tot de Pleșa, când viceprimarul Emil Popescu joacă parcă în rol de gâscă electorală ce se crede mută ca lebăda?

Nici nu-i mai punem la socoteală pe șeful de la SVSU, fost membru USR și actualmente înscris în PNL, care semnează condica tot prin bunăvoința lui Pleșa, ori pe Buta, pe Simion (unul de a candidat la Senat, nu-i bai dacă nu știți cine e) și alții care tocmai și-au redescoperit, și ei, pasiunea pentru penelism. După ce, înainte, o descoperiseră pe cea pentru sinecuri, posturi călduțe și funcții ciubucărite.

Or, în situația asta, useriștii din Alba Iulia își ocupă timpul cu altele, se pregătesc să facă alegeri interne, să reconstruiască, sanchi, să dreagă busuiocul și să scoată, cumva, o ținută nouă, de primăvară, fără să-și dea seama că, în ritmul ăsta, vor defila la alegeri fix cu hainele cele noi ale împăratului.

Cu alte cuvinte, situația “oamenilor noi” e precum a chelnerului care privește cu ochi mari la bacșișul lăsat de jupânul client, fără să bage de seamă că doar asta a lăsat, niște bacșiș, uitând să plătească nota.

Pentru că, practic, asta a făcut Pleșa în USR Alba. A băut, a mâncat, s-a urcat pe mese, a făcut cinste în stânga și dreapta și, după, sătul și ghiftuit, s-a dus să sufle-n lumânări și să taie tortul la PNL, cu vechea gașcă.

4.6 10 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile