Un vis devenit realitate la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Narcisa Ioana Bucureștean, consilier local PSD Alba Iulia: “În cadrul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia unde sunt cadru didactic, cu ceva timp în urmă, s-a discutat de către conducerea școlii propunerea de a realiza acoperirea terenului de sport din unitatea de învățământ, atât de necesar desfășurării orelor de sport, pentru obținerea performanței cu care se mândrește școala noastră.

 

Cu mic, cu mare, elevi, părinți și cadre didactice, cu mult devotament și dăruire pentru locul unde ne desfășurăm activitatea și ne petrecem o mare parte din timp, locul unde sunt călăuziți pașii spre mai departe, am reușit să organizăm strângeri de fonduri prin activități de creație și, cu ajutorul sponsorilor, am strâns o sumă considerabilă, ca rezultat al muncii noastre.

Dar până ca visul nostru să devină realitate, mai avea nevoie de un pas, respectiv completarea sumei de bani, iar ajutorul a venit în cadrul Consiliului Local Alba Iulia.

Astfel că astăzi, în cadrul ședinței de buget, la inițiativa mea, a colegilor dascăli, a colegilor din CA, din partea primăriei și cu unanimitate de vot s-a aprobat suma necesară pentru documentația și execuția proiectului.

Împreună am reușit să îndeplinim un vis pentru învățământul din Alba Iulia, să susținem învățământul vocațional sportiv și implicit performanța!

“Învățătura este pe primul plan, dar sportul face diferența, asigurând o creștere sănătoasa a copilului dumneavoastră !!!”, a transmis consilierul local PSD Alba Iulia, Narcisa Ioana Bucureștean, în 6 ianuarie 2023.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile