Un tânăr din Blaj a condus sub influența alcoolului și fără permis 

La data de 26 martie 2020, în jurul orei 00.15, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm din Blaj, l-a depistat pe un tânăr, de 22 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Plopilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

In plus, polițiștii au constatat că tânărul nu a putut prezenta nici un document care să justifice prezența sa pe stradă.

Polițiștii l-au sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
asd
asd
26 martie 2020 23:04

aproape penal…