Un tânăr din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a fost depistat “psihoactiv” la volan

La data de 22 ianuarie 2023, în jurul orei 17,30, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Ampoița, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Claudiu
Claudiu
25 ianuarie 2023 9:41

Eu sunt tânărul în cauză și vă spun din start că este vorba despre un abuz din partea Poliției Române, în primul rând pentru că nu aveau absolut nicio suspiciune că aș fi consumat droguri sau alte substanțe psihoactive, deci clar este un abuz, pentru că m-au testat efectiv fără a avea vre-un motiv sau vreo suspiciune în privința asta, în al doilea rând am fost testat cu aparatul Dräger DrugTest 5000 despre care se știe destul de clar că are erori grave, se găsesc o grămadă de articole/știri în care se spune că au fost depistați cu acest aparat… citeste mai mult »