Un grup de studenți UAB a efectuat o vizită de studiu și informare la Parlamentul României

Un grup de studenți din cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale, specializarea Administrație Publică și Drept din cadrul UAB, sub îndrumarea doamnei conf. univ. dr. Teodora Odett Breaz, a efectuat o vizită de studiu și informare la Parlamentul României.

Studenții au avut posibilitatea de a-și consolida cunoștințele teoretice, dobândite în cadrul cursului de Managementul instituțiilor publice și de a observa, în mod direct si aplicat, dinamica administrației publice.

Pe parcursul vizitei la Parlamentul României, la invitația domnului vicepreședinte al Camerei Deputaților, Florin Roman, studenții au avut oportunitatea de a participa la o ședință în plenul Camerei Deputaților și de a asista la discuțiile și dezbaterile ce au avut loc în timpul aprobării subiectelor existente pe ordinea de zi.

O experiență valoroasă, care le-a oferit studenților posibilitatea de a-și consolida informațiile teoretice despre modul de organizare și funcționare a Camerei Deputaților, despre structurile aflate în componența acesteia, despre activitatea parlamentară si instituțională, dar și despre ciclul unei legi – de la idee, concept, până la promulgarea efectivă. Transmite Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile