În dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 03.45, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sebeș, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Acesta le-a spus polițiștilor că s-a trezit din somn și a găsit în locuință un individ, care cotrobăia printr-un dulap. Pentru a-și asigura scăparea, individul l-a îmbrâncit, provocându-i leziuni ușoare la un braț.

Hoţul a reușit să sustragă suma de 200 de lei și un card bancar. Cu ajutorul semnalmentelor puse la dispoziție de victimă, o echipă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia a identificat, pe strada Dorin Pavel din municipiu, persoana bănuită de săvârșirea faptelor.

Poliţiştii au găsit asupra tânărului de 23 de ani, din comuna Şona, cardul bancar sustras de la victimă.

Din cercetări a rezultat că tânărul este bănuit și de săvârșirea, la data de 25 mai 2021, a furtului sumei de 100 de lei din sertarul unui magazin din Sebeș, când ar fi profitat de neatenția angajaților magazinului.

Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie și furt, iar în cursul zilei de azi, 9 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile