Trenulețul lui Moș Crăciun colindă orașul Aiud și în acest weekend

“Trenulețul lui Moș Crăciun colindă orașul Aiud și în acest weekend și vă așteaptă pe fiecare să-i umpleți vagoanele începând cu ora 16:00”. Transmit reprezentanții Centrului Multicultural Liviu Rebreanu Aiud.

“Am făcut pariu cu Moșul că duminică vom ajunge la 4 000 de călători care se vor bucura de un tur gratuit al orașului. Și-l vom câștiga. Pariul.

Aseară, la ultimul tur, în jurul orei 20:00, am oferit biletul gratuit cu numărul 1 600 (!!!)

Copii de toate vârstele au făcut sute de fotografii din trenulețul lui Moș Crăciun, străbătând strada Transilvaniei, urcând Făgetul și coborând Gheorghe Doja și Bethlen Gabor. Străzile.

Trotuarul din zona Muzeului de Istorie țopăie sub pașii copiilor nerăbdători să audă clinchetul de clopoțel care vestește sosirea trenulețului.

Iar aseară, prietenul nostru Zoltan Balog, a surprins Trenulețul lui Moș Crăciun atât în stația de plecare, cât și pe traseu, petrecându-l în fotografii minunate, atât la ceas de seară, sub cupola luminițelor de Crăciun, cât și la apus.

E bucurie la Aiud, iar Trenulețul lui Moș Crăciun face tot deliciul. Vă invităm să-i invadați vagoanele pe vers de colindă și iz de sărbătoare.”, transmit reprezentanții Centrului Multicultural Liviu Rebreanu Aiud.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile