Trei medalii de argint pentru judoka CS Unirea Alba Iulia, obținute la cele mai importante competiții naționale!

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, au obținut trei medalii de argint la cele mai importante competiții naționale, desfășurate în weekendul trecut la Satu Mare.

Astfel, Sibișan Alexandru a obținut locul 2 la Cupa României Seniori, competiție de judo desfășurată sâmbătă, 27 mai, la Satu Mare. Acesta a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme. Duminică, 28 mai, s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori Ne Waza, la care sportivul nostru a obținut titlul de vicecampion național, concurând la categoria de greutate + 81 de kilograme. Astfel, Alexandru a obținut la competițiile din weekend două medalii de argint.

A treia medalie de argint a fost obținută de către sportiva noastră Laura Alexia Bogdan, la Cupa României Seniori. Sportiva a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Facem precizarea că ambii sportivi au dublă legitimare. Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia – director Daniela Mateica) este legitimat la CS Unirea Alba Iulia și la CSM Pitești, în vreme ce Bogdan Laura este legitimată la CS Unirea Alba Iulia, respectiv la CSM Cluj Napoca.  

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor pentru aceste rezultate foarte bune, dar și antrenorilor pentru că i-au pregătit temeinic!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile