„Things in My Room”, tema lunii martie a proiectului „English 4 Kids – Clubul de engleză”

Miercuri, 20 martie 2024, de la ora 16:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba are loc activitatea „English 4 Kids – Clubul de engleză”, club de limbă și civilizație engleză care se adresează în principal copiilor, dar la care pot participa și părinții sau bunicii. Tema întâlnirii va fi „Things în My Room”, iar gazdele activității sunt profesoara Diana Mortură și bibliotecara Ana-Maria Pienar.

Clubul „English 4 Kids – Clubul de engleză” are loc la sala de lectură a bibliotecii, iar cei prezenți vor învăța expresii de salut și se vor familiariza cu expresii și cuvinte referitoare la tema dată, toate acestea prin intermediul jocului didactic, a conversației în limba engleză și a cântecelelor tematice, folosindu-se mijloace vizuale și fișe de lucru.

Proiectul „English 4 Kids – Clubul de engleză” se va încheia cu prezentări de cărți pentru copii, cărți care se găsesc în colecția de carte a Secției pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar participarea la activitățile clubului nu implică costuri din partea participanților.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile