“The Youngsters”, suporterii echipei CSM Unirea Alba Iulia s-au unit și au pus bazele unui nou proiect de galerie

Black Warriors, Cetate Hooligans, Ardeleni Sempretuti, Ultras Boys, Aiud 2003 sau Gruppo Arnsberg au fost câteva dintre grupările de suporteri care au adus Fenomenul Ultra’ în Alba Iulia!

Acum, “The Youngsters” duc mai departe acest fenomen din Cetatea Mari Uniri!

De astăzi, 10 decembrie 2022, suporterii echipei CSM Unirea Alba Iulia s-au unit și au pus bazele noului proiect de galerie, care se intitulează “The Youngsters”!

Acei suporteri care susțin de 3 ani încoace echipa locală, atât pe Cetate, cât și în deplasare, au preluat ștafeta de la veteranii din tribunele Citadelei din anii 2000, și duc mai departe spiritul unirist!

Numele este unul sugestiv, dat fiind faptul că majoritatea acestor suporteri sunt tineri, care iubesc această echipă și care sunt mereu alături, la bine și la greu! De altfel, sunt și câțiva membri din vechile brigăzi care s-au alăturat deja proiectului, astfel alinând dorul perioadelor de glorie ale Unirii!

Unul dintre inițiatorii acestui proiect este Răzvan Magda, cunoscutul suporter alb-negru, căruia i-au răspuns ”Prezent” foarte rapid multi alți tineri pasionați de aceste culori, cum ar fi Jicmon Liviu !

În speranța reînvierii Fenomenului Ultra’ în Alba Iulia, se speră ca pe viitor, tot mai mulți suporteri să se alăture acestui ideal, pentru că Unirea Alba Iulia are nevoie de suporterii ei fideli!

Mult Succes, The Youngsters! Au transmis reprezentanții CSM Unirea Alba Iulia FanPage.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile