Tânără răpită din fața casei, lipsită de libertate, depistată și salvată de polițiștii din Alba

IPJ Sibiu: “În referire la cercetările efectuate de către poliţiştii sibieni în cadrul dosarului penal care vizează săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dosar deschis la data de 16 februarie a.c., după ce un bărbat a sesizat că fiica sa a fost luată cu forţa şi transportată cu un autoturism într-o direcţie necunoscută de către un alt bărbat, vă comunicăm următoarele:

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 22,30, în urma activităţilor investigativ – operative desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din judeţul Alba Iulia.

Tânăra se afla într-un imobil, însoţită de către doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliaţi în localitatea Porumbacu de Jos.

Din investigaţiile preliminare derulate de către poliţişti a reieşit faptul că, la data de 16 februarie a.c., în jurul orei 02,00, bărbatul în vârstă de 33 de ani, la cererea celui în vârstă de 27 de ani, ar fi luat-o pe tânără împotriva voinţei sale din faţa casei pentru a o transporta într-o locaţie necunoscută.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Tânăra s-a întors în familie.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. A transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile