Surse. Pleșa și-ar fi luat strateg un rebut de care Hava s-a descotorosit acum 15 ani

Umblă vorba prin târg că nenea primarul are un nou strateg, că toate ieșirile publice din ultima perioadă, alea de frizează logica și bunul simț, l-ar avea în spate pe un mega strateg de paie, din-ăla de găsești în aprozar, la raionul de murături, ediția 3 în 1.

Gabriel Pleșa (stânga), alături de Dorin Sava (centru)

Mai exact, omul care s-ar ocupa de comunicarea întru realegerea lui Pleșa se numește Dorin Sava. Cei mai bătrâni îl țin minte, încă de acum 15-20 ani, când căra plasele lui Mircea Hava cu un așa talent, că la un moment dat o întreagă echipă de șefi și oameni din Primărie ar fi mers la Hava și i-ar fi zis, răspicat: ori el, ori noi. Iar el dus a fost.

Informația asta, legată de Sava, circula de ceva vreme în diverse medii, iar mai multe surse ne șoptiseră despre o nouă pasiune, pentru Pleșa –  USR, a ong-istului bugetofag. Ea s-a confirmat recent când, ce să vezi, Dorin Sava a fost angajat în Primăria Alba Iulia. Desigur, prin concurs, cinstit, meritocrat, transparent, corect, tot ce trebuie. Deși posturile sunt înghețate. Omul a fost angajat la Asistență Socială, că acolo era loc unic, portiță de angajare deci, după are țac-pac, a fost imediat transferat în Primărie, unde deja a produs un val de rumoare în rândul angajaților.

Ei, acum că Sava a fost angajat pe un post, dar că de fapt va scrie comunicate, postări și behăieli publice pentru primar, adică va face altceva decât chestia pentru care a fost angajat, nu-i vreo problemă. Vorba aia, nu-i ca și cum cineva a ajuns vreodată la pușcărie pentru așa ceva, întrebați-l pe Dragnea dacă pe noi nu ne credeți.

Pentru cei care, totuși, nu știți cine-i acest Dorin Sava, ei bine, vă zicem noi în două rânduri. Pentru o vreme, acum vreo 15-20 de ani, a fost consilierul personal al lui Hava, post din care a zburat în șuturi. Ulterior, s-a făcut mare oengist, bugetofag prin excelență, șef la Fundația Comunitară Alba. Adică la acel ONG care păpa bani publici, mai ales de la Primăria Alba Iulia. Or, cine știe, poate angajarea și aducerea lui în echipă a fost o altă strategie. Adică, poate că strategia a fost ca, atunci când DNA îi va chema la audieri, într-un dosar de finanțări ilegale ale ONG-urilor, despre care o să vă povestim noi, băieții ăștia vor merge în calitate de colegi. Hai, să fie într-un ceas cu cuc! Strategie de piatră, băieții!

2.1 69 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Rac Viorica Maria
Rac Viorica Maria
1 august 2023 12:37

Concurs cinstit în primarie?????

trackback

[…] de vreme. Ceea ce n-a însemnat prea mare lucru, că doar s-au găsit mereu portițe. Despre una v-am povestit noi recent, cum un bugetofag sadea, oengist pe banii statului, fost consilier al lui Hava, a fost reevaluat de […]