Surse. Nistor și-a găsit viceprimar la Sebeș

Procesul de înlocuire a lui Adrian Bogdan, din postul de viceprimar al Municipiului Sebeș, pare să fi ajuns la final. În ședința de mâine a Consiliului Local, urmează să fie ales viitorul viceprimar, în persoana lui Dorin Albu, zic surse din cadrul PNL Sebeș.

Alegerea lui Albu va fi o mică surpriză, în condițiile în care numele acestuia nu se afla printre cele vehiculate a-i lua locul lui Bogdan.

În urma negocierilor interne, între favoriții pentru fotoliul de vice se aflau Ioan Rodean și Viorel Găinar Bogdan, ambii proveniți din vechiul PNL. Bașca, Viorel Găinar Bogdan vine pe filiera Elis și, zic aceleași surse, ar fi avut chiar și încuviințarea lui Goția, patronul marii firme apropiate de PNL.

Se pare însă că Nistor ar fi insistat ca adjunctul său să fie Dorin Albu, acesta având marea calitate de a-i fi super obedient. În plus, omul e și administrator la o asociație agricolă din Lancrăm, ceea ce face ca omul să fie de mare perspectivă pentru Nistor, care mai nou ascultă tare mult de glasul pământului.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile