Subprefectul Mureșan: “Pactul Național pentru Agricultură și Dezvoltare Durabilă a fost semnat la Alba Iulia”

Subprefectul Județului Alba: Am avut plăcerea să particip la evenimentul de lansare a Pactului Național pentru Agricultură și Dezvoltare Durabilă. Pactul se dorește a fi un parteneriat solid între sectorul agricol și societatea civilă, fiind semnat de către reprezentanți ai agricultorilor, producătorilor locali și crescători de animale.

Semnatarii pactului sunt: Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Patronatul Român Alba, Asociația Agricultorilor Maghiari – Organizația Mureș, Asociația Țara Vinului și Asociația Județeană a Crescătorilor de Animale ”Apulum” Alba. Pentru o dezvoltare durabilă, sectorul agricol trebuie să beneficieze de noile tehnologii, de resursa umană tânără și calificată, de toate sursele de finanțare, naționale ori europene, pentru creșterea productivității și eficacității.

Pactul Național pentru Agricultură și Dezvoltare Durabilă a fost semnat la Alba Iulia. În județul Alba sunt mulți cei care au demonstrat că agricultura și industria alimentară pot fi extrem de rentabile. Avem afaceri de succes care au pus Alba în topul județelor la nivel național.”, a transmis Corneliu Mureșan.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile