Stevan Ljubičić, încă două sezoane antrenor principal la CSM Volei Alba Blaj

O veste bună pentru campioana României! Stevan Ljubičić va fi antrenorul principal al echipei noatre și în următoarele două sezoane, 2023/2024 și 2024/2025! Transmit reprezentanții clubului sportiv.

Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj: „Încă de la început am știut că Stevo se pliază pe filosofia noastră și nu ne-am înșelat. Au fost doi ani de colaborare foarte bună, plini de succese și rămâne cel mai potrivit antrenor pentru Volei Alba Blaj și pentru următoarele sezoane. De altfel, sunt convins că Stevan Ljubičić va deveni, în următorii doi ani, unul dintre cei mai buni antrenori din voleiul internațional.”

Stevan Ljubičić, în vârstă de 43 de ani, este antrenorul principal al echipei CSM Volei Alba Blaj din sezonul 2021/2022. Tehnicianul sârb a realizat în primul său sezon ca antrenor principal la Blaj tripla istorică pe plan intern (Campionat-Cupă- Supercupă), iar în Europa a dus echipa până în semifinalele Cupei CEV. În acest sezon, Stevan Ljubičić și-a depășit performanța europeană de anul trecut, calificând echipa în finala Cupei CEV. În campionat, Volei Alba Blaj este la un meci distanță de calificarea în finala Diviziei A1 și deja calificată la turneul Final Four al Cupei României!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile