Soția lui Marius Hațegan, vicele CJ, e noua șefă de la DSVSA, serviciul non-animal

Băi, aveau dreptate când urlau ăștia de la PNL, alde Piticul Promo și alții, că au să schimbe din funcții amantele pesediștilor. Și uite că, în anumite cazuri, nici măcar nu-și pun ei amantele lor. Că mna, prima dată se ocupă de neveste.

De exemplu, duminică se făcea că soția lui Marius Hațegan, adjunctul Consiliului Județean Alba, era numită mic șef la Direcția Sanita Veterinară și Siguranța Alimentelor – DSVSA, serviciul non-animal.

Sigur, doamna Maria Hațegan lucra deja în cadrul DSVSA, pe la biroul de relații cu publicul. Însă, acum că „ciocu mic, că noi suntem la guvernare”, a fost promovată discret în postul de Șef Serviciu Birou Control Produse de Origine Non Animală.

Sigur, doamna Maria e, la bază, profesor de chimie. Deci, are pe undeva, tangențial, legătură cu domeniul pe care-l conduce în DSVSA, deși nu chiar. Oricum, fiind niște scheme din-astea cu detașări, nu prea mai contează fișa postului.

Și-apoi, doamna Maria a terminat chiar și o facultate de Drept în urmă cu ceva vreme. Și, cum ziceam, e soția propriului ei soț, cel mai Marius din Consiliul Județean.

Acum, poate că și merita promovarea asta. Păi cum mă, să fii la guvernare, și să te descurci tu, soție de vice la CJ, din 63.249 RON anual, cât avea acolo la biroul de relații publice? Te râd nevestele altor șefi…

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] bugetar de mari succesuri financiare și proaspăt candidat la funcția de primar în Alba Iulia, ajunsă și ea un mic șef în DSVSA Alba, odată cu intrarea PNL la guvernare, că așa e în lumea […]