Soluții pentru un Oraș Inteligent. Hackathon adresat studenților pasionați de programare, la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează cea de-a V-a ediție a concursului in4it_UAB, care va avea loc în Alba Iulia, în perioada 21-23 iunie 2023.

Evenimentul este organizat în formatul unui HACKATHON adresat studenților pasionați de programare și va consta în elaborarea și prezentarea unor proiecte inovatoare, de a extinde cunoștințele și cultura digitalizării. Participanții vor avea ocazia să pună în practică cunoștințele și pasiunea lor pentru IT dar și să aplice tehnologiile inovatoare în contextul digitalizării urbane, elaborând soluții inteligente.

În cadrul concursului se vor oferi premii:
• Premiul I – 5000 lei
• Premiul 2 – 4000 lei
• Premiul 3 – 2500 lei

Soluția care urmează a fi premiată trebuie să se construiască în jurul ideii centrale de Oraș Inteligent – “SMART CITY“, având în vedere una din cele 6 verticale:

1. Smart Government
2. Smart Living
3. Smart Mobility
4. Smart People
5. Smart Economy
6. Smart Environment

La această ediție, partenerii și sponsorii noștri sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Compania Continental Sibiu, Banca Transilvania. Pentru informații suplimentare, vizitați pagina web a concursului https://evenimente.uab.ro/hackathon/ .

Vă așteptăm cu drag! Transmit reprezentanții Universității  „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile