Deces în Scărișoara: O mamă de 33 de ani a lăsat în urmă 7 copii

Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanță SAJ cu medic au fost solicitați să intervină în localitatea Scărișoara la un caz medical (persoană inconștientă).

Din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 APIC și 1 UTV ( autoșenilată ) de la Stația de Pompieri Câmpeni pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță. A transmis ISU Alba.

UPDATE 11:30: Persona a fost preluată de către pompierii militari și predată echipajelor medicale. Este vorba despre o persoană de sex feminin, aproximativ 33 ani care a născut acum 3 zile( a 7-a sarcină). La momentul de față i se acordă îngrijiri medicale de către echipajul SAJ cu medic. Aceasta este în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale.

Totodată, a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni și nou-născutul, în vârstă de 3 zile, în vederea evaluării medicale al acestuia.A transmis ISU Alba.

UPDATE 11:55: Femeia a intrat în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajul SAJ. Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conștient, fără probleme medicale. A transmis ISU Alba.

UPDATE 12:35: Din nefericire femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia. A transmis ISU Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile