“Ski for free pentru copii”. Jandarmii din Alba, pe pârtie alături de cei mici și în sezonul viitor

În perioada 22-23 februarie, Jandarmeria Alba s-a alăturat campaniei “Ski for free pentru copii”, demarată la nivel național de Jandarmeria Română. Astfel, în plin sezon al sporturilor de iarnă, monitorii de ski plutonier Petruse Andrei și plutonier adjutant Pașca Adrian de la Postul de Jandarmi Montan Arieșeni, au oferit lecţii gratuite de schiat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, înscriși în campanie.

Activitatea s-a desfășurat pe pârtia Vârtop 2 din stațiunea montană Arieșeni, unde pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 11-14, celor mici le-au fost prezentate regulile de bază în ski prin joc și activități distractive, dar și informații legate de practicarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă.

Citește și: Zeci de copii alături de jandarmii din Alba, la Arieșeni, în prima zi de “Ski for free pentru copii”

Prezența celor peste 40 de copii înscriși în cadrul campaniei “Ski for free pentru copii”, ne obligă ca și în sezonul viitor să fim pe pârtie alături de cei mici.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare și răbdare, iar celor care se află în această perioadă în stațiunile montane, vă reamintim să apelați cu încredere la ajutorul jandarmilor atunci când situația o impune. Transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile