Sindicatul Europol: “nu există bancuri cu polițiști, ele sunt toate adevărate”. Reacția Poliției Române

Sindicatul Europol: Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”.

Citește și: Sindicatul Europol: Noile „ghete de intervenție”, după două luni de purtare. 529 de lei prețul plătit de Poliția Română

Citește și: FOTO. Sindicatul Europol: Banii publici sunt “sifonați” la vedere

Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că nu există bancuri cu polițiști, ele sunt toate adevărate! Printr-o adresă înaintată către toate structurile, Poliția Română se erijează în firma care a produs uniforma, și pe lângă faptul că îi ceartă pe polițiști pentru că nu știu să o “poarte corespunzător” le dă și indicații de spălare, călcare și folosire pentru a nu se mai degrada așa de repede.

Citește și: Sindicatul Europol: „De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme”

Concluzia, conform vechiului proverb: “…tot mortul e de vină”, așa și în cazul acestor mizerii de uniforme, polițiștii sunt de vină că le poartă și se uzează. În acest context, să fim în ton cu “recomandările” Poliției Române, le sugerăm polițiștilor să poarte noile uniforme doar pe umeraș. Adică să le ia în patrulare dar agățate în interiorul mașinii de politie, pe umeraș. Doar așa vom fi siguri că nu vor mai fi plângeri cu privire la calitatea proastă a acestora.

Citește și: Sindicatul Europol: Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro

PS: Nu vă mai doriți să fiți slim, că tensionați materialul și îl stresați!!!”, a transmis Sindicatul Europol.

Citește și: Sindicatul Europol: „nu vom accepta să fie date „tunuri” de zeci de milioane de euro pe spatele polițiștilor”

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile