Senatorul Matieș solicită anchetă MAI la Alba Iulia, după ce un copilaș a fost omorât de propriul tată

Călin Gheorghe Matieș, senator PSD de Alba:  “Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, trebuie să solicite efectuarea unui ample anchete și să iasă cât mai repede cu explicații legate de tragedia produsă la Alba Iulia. Un copilaș a fost ucis de propriul tată care apoi s-a spânzurat. În astfel de cazuri, nu avem nevoie de speculații și presupuneri, ci de concluzii ferme și prezentarea exactă a circumstanțelor în care s-a produs nenorocirea.

Pentru câteva zile am decis să nu abordez acest subiect, însă sunt nevoit să rup tăcerea văzând că ministrul PNL Lucian Bode nu ia atitudine când este cazul să ceară o comisie de anchetă și să aibă curajul să iasă public și să vorbească despre cele întâmplate.

Ministrul Bode trebuie să ia decizii ferme, la fel cum a făcut ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, în cazul accidentului feroviar produs în Gara Galați unde a fost deschisă o anchetă. În acest caz, solicit demisia directorului CFR Călători, Traian Preoteasa.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni tehnice la sistemul de accelerare al locomotivei, iar conducerea companiei putea să prevadă că există astfel de probleme.”. Transmite senatorul social-democrat.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Citește și: Senatorul Matieș solicită anchetă MAI la Alba Iulia, după ce un copilaș a fost omorât de propr… […]