Un număr de 28 de elevi ai Liceului Tehnologic “Dorin Pavel” din Alba Iulia vor beneficia de bursă lunară, echipamente și condiții excelente de practică

Absolvenții vor avea oportunitatea de a se angaja în cadrul Grupului Electrica Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, parte a Grupului Electrica, susține înființarea unei clase profesionale în sistem dual (profil electric) în parteneriat cu Liceul Tehnologic “Dorin Pavel” din Alba Iulia, începând cu anul școlar 2019-2020.

„Ne bucurăm să continuăm dezvoltarea acestui proiect în zonele în care ne desfășurăm activitatea, prin înființarea celei de-a doua clase, după cea din Brașov, prin care susținem formarea profesională a tinerilor care vor să devină electricieni și cărora le oferim oportunitatea ca, după absolvire, să se angajaze în cadrul companiei”, a declarat Sinan Mustafa, Director General al SDEE Transilvania Sud.

”În contextul actual, pe piața forței de muncă din Alba a devenit din ce în ce mai dificilă atragerea de personal calificat în domeniul energiei. Prin înființarea unei clase profesionale în sistem dual, profil “Electrician exploatare joasă tensiune”, suntem convinși că oferim tinerilor posibilitatea de a avea cele mai bune condiții pentru a se forma în domeniu și că, în viitor, putem beneficia de o resursă umană calificată”, a declarat Bogdan Medrea, Director al SDEE Transilvania Sud – Sucursala Alba.

În baza acestui parteneriat, SDEE Transilvania Sud va asigura pentru un număr de 28 de elevi ai Liceului Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia o bursă lunară în valoare de 500 lei, condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Sud, și echipament de lucru și de protecție. În plus, vor fi oferite premii pentru stimularea performanței și o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician exploatare joasă tensiune, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Sud sau în alte companii din Grupul Electrica.

Pentru anul școlar 201-2020, înscrierile au loc în perioada 24-26 iunie 2019, la sediul Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile