„Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, la Verbum, cercul de scriere creativă al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 30 martie 2023, de la ora 17.00, în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă întâlnire a cercului de scriere creativă VERBUM, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Sub îndemnul „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, orice pasionat de scris și literatură poate participa la întâlnirile ce au loc în fiecare ultimă zi de joi din fiecare lună. Aici, ideile prind aripi, scriitura se cizelează, iar schimbul de perspective, abordări și experiențe se concretizează, de cele mai multe ori, în creații valoroase, care văd lumina tiparului în antologia anuală Verbum. Aceasta este un produs editorial al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, aflat în strânsă legătură cu cercul de scriere creativă cu același nume, fără însă a fi o publicație exclusivistă.

Activitatea de joi, 30 martie, are loc în cadrul Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile