„Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”. Întâlniri a scriitorilor consacrați cu cei „aspiranți” la Centrul Cultural din Cugir

Centrul Cultural din Cugir a găzduit recent o manifestare culturală intitulată „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, sub forma unei întâlniri a scriitorilor consacrați cu cei „aspiranți” care fac parte din societatea artistică a orașului.

Printre scriitorii „tineri” s-au aflat și copiii din parohia Vinerea II, pregătiți de către părintele paroh dr. Adrian Cebotari și prof. Luminița Cebotari. Dintre participanți, s-a evidențiat în mod deosebit eleva Natalia Pașca (Școala Gimnazială ,,Ioan Mihu”), care a prezentat lucrarea ,,Anotimpul bunicii”. Lucrarea a fost apreciată în mod deosebit de către toți prezenți la această întrunire, urmând a fi publicată cu prioritate în volumul ,,Verbum”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului ,,Cercul de scriere creativă «Verbum»”, derulat în contextul parteneriatului dintre Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba (director: Silvan Stâncel) și Centrul Cultural din Cugir (director: Diane Dobrean). Invitat special al evenimentului a fost scriitorul Flaviu Predescu, originar din orașul Cugir.

Ing. Dorin David
Parohia ortodoxă Vinerea II

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile