S-a “lipit” de mai multe scule electrice și un motostivuitor, în valoare de 35.000 de lei. Polițiștii din Sebeș, percheziție la un hoț din Sibiu

La data de 13 martie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 30 decembrie 2022.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în urma unor neînțelegeri cu administratorul unei societăți comerciale din comuna Șpring, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui spațiu în care erau depozitate mai multe scule electrice și un motostivuitor și le-ar fi sustras.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, ar fi fost transportate în municipiul Sibiu unde ar fi fost valorificate.

Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, în dimineața zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Cercetările sunt continuate.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile