RotaKids Alba Iulia se alătură Asociației “Capace cu suflet!”: Împreună, colectăm șanse pentru un viitor mai bun!

“Avem vești bune! Începând de astăzi, RotaKids Alba Iulia se alătură demersului de colectare al capacelor de plastic inițiat de către asociația Capace cu suflet!

Peste 50 de recipiente de colectare au fost confecționate la Ședința de ieri de către voluntarii RotaKids și sunt gata să să ajungă în școli și grădinițe, spații comerciale, administrative și de birouri, oriunde e la îndemână pentru a strânge capace de plastic spre a fi reciclate.

Deși pare un gest mic de implicare, fiecare capac donat poate face diferența în protejarea mediului și contribuie la susținerea activității asociației Capace cu suflet care depune eforturi susținute pentru a ajuta acolo unde este nevoie, copii și adulți deopotrivă.

Astfel, vă invităm să deveniți și voi alături de RotaKids Alba Iulia ambasadori ai faptelor bune, solicitând un recipient de colectare a capacelor printr-un mesaj privat. Veți primi logistica necesară și suportul nostru, transformând fiecare capac donat într-un ajutor nesperat pentru un suflet ce are nevoie să fie ajutat și un mediu protejat!

Împreună, colectăm șanse pentru un viitor mai bun!”. Transmite RotaKids Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile