RomânIA tradițională – Dragobetele: lansare de carte, dragoste, muzică și poezie, vineri, la Academia Doamnelor din Alba Iulia

Vineri, 24 februarie 2023, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită să sărbătoriți dragostea printr-o incursiune în trecutul nostru, plin de obiceiuri și tradiții, redescoperind Dragobetele.

Astfel, începând cu ora 17.00, la sediul Centrului de resurse „Academia Doamnelor” din Alba Iulia, sunteți așteptați să luați parte la un eveniment cultural pus la cale prin proiectul RomânIA tradițională, în cadrul căruia va avea loc lansarea volumului „Poezii. Din țara copilăriei”, scris de Daniela Turlea.

Vă așteptăm cu răvașe de dragoste, informații despre sărbătoritul zilei, Dragobetele zis și Năvalnic, o expoziție de carte tematică precum și un moment artistic, oferit de elevii Liceului de Artă „Regina Maria” din Alba Iulia, coordonați de prof. Teodora Zărnescu-Craiu.

Evenimentul de vineri este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația Transilvania Business Woman, Centrul de resurse „Academia Doamnelor”- Compartiment al Primăriei Municipiului Alba Iulia, editura Ecou Transilvan și Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia.

Proiectul cultural 3.22 RomânIA tradițională face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și constă în valorificarea culturii tradiționale, culegere, cercetare, valorificare și promovare a patrimoniului cultural tradițional al județului Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile